The Simpsons

The Simpsons

I The Simpsons får man följa familjen med samma efternamn och deras upptåg i den fiktiva staden Springfield. Där är Milhouse bokmalen som gillar att koppla av istället för att vara med på Bart Simpsons upptåg.

Varför kopplas nördar ihop med böcker?

Att läsa böcker kan av somliga människor ses som ganska tråkigt och intetsägande. Man förknippar därför ofta nördar med böcker då de kanske inte är ute på stan lika mycket som andra är.

Kan en tecknad serie berätta om det verkliga livet?

Absolut! Det finns inga som helst hinder för det faktumet. De som skapar serien är än så länge människor och berättar om mänskliga problem fast med tecknade figurer. På ett sätt lever figurerna sina egna liv, om serien skulle läggas ned imorgon så skulle ett Simpson-fan fortsätta producera fler klipp utan att ens blinka. Programmet är så pass populärt att kändisar gärna figurerar i det.

Böcker om serier

Det finns en hel del böcker om serier, inte minst sådana kollage som beskriver olika actionserier. Det finns böcker om Spider-Man, Hulk, Batman och så vidare. Marvels universum är ett av de mest populära bland serietittare att hålla koll på. Det är spännande och nyanserat.

dante